רעשים בנשימות אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/12/2018 | 15:38 | מאת: עדן

שלום רב יש לי תינוקת בת שבוע ימים.. כאשר היא ישנה או בזמן ערות היא עושה רעשים שבאים מהגרון .. ולפעמים שהיא מנסה לבכות קשה לה ואז קשה לה לנשום ונהיית אדומה.. ומידי פעם פולטת בכמות .. היא הייתה אצל הרופאה והיא טענה שהריאות נקיות ואין חירחורים.. שזה יעבור עם הזמן.. אבל לא הסבירה ממש אני מודאגת בנוגע שנחנקת תוך כדי בכי ולפעמים פולטת.. אשמח לעזרה

שלום רב נבדקתם ע"י רופאת הילדים שהתרשמה שאין בעיה ממשית וזה כנראה כך. במידה ויש מגמה של החמרה בתסימינים רצוי לבצע בדיקה מחודשת

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים