הגברה של קולות הסביבה לזמן קצר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/11/2018 | 17:31 | מאת: מוטי.ד

שלום, לביתי ישנה תופעה שחוזרת על עצמה כל זמן מה ולא בצורה קבועה וסידרתית. התופעה היא שבוצרה מפתיעה באמצע פעילות כלשהיא היא שומעת את קולות הסביבה בצורה מוגברת מאוד של בן כמה שניות ועד דקות בודדות (בין 10-20 שניות ועד לכ 1-2 דקות) שגורמת לה לכאב חזק. לחיצה על האוזניים (סגירתם באצבעות) לפעמים מקילה ולפעמים לא. פנינו לרופא המשפחה והוא אומר שלא ידוע לו על מקרה דומה ולכן הפנה אותנו לרופא אוזניים ולניורולוג ילדים. אשמח לדעת על אבחנה שתכוון אותנו לכיוון הנכון. תודה

יש עשות בדיקת שמיעה כולל סבילות לרעשים ואז להבדק אצל רופא אאג. יתכן ויש סף נמוך לאי נוחות מרעשים. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים