שקד שלישי אונו אדים אצל ילד בן 7

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/10/2018 | 21:27 | מאת: שרית

שלום, בן שלי בן 7, סובל לעתים מנזלת ודלקות גרון היו כפעמיים בזמן האחרון, עשינו לו צילום נזופרינקס שהראה הצרות קלה בנתיב אוויר, בדיקת שינה הראתה שאין הפסקות חריגות של נשימה בשינה. היינו אצל רופא אף אוזן גרון היא אמרה ללכת לים וזהו. מה אתה מייעץ במקרה כזה? מה כדאי לעשות האם יש שקד שלישי מוגדל או לא?

שלום רב אין לי מספיק מידע בכדי לתת המלצות. גודל של השקד השלישי כלל לא חשוב בקבת ההחלטות אלה רק תלונות הילד. לדלקות גרון אין כל קשר להגדלה וחסימה ע"י שקד שלישי. לנזלת כן. דר גורדין

28/10/2018 | 08:40 | מאת: שרית

יש לו נזלת שעוברת וחוזרת שוב, לא קבועה, נוחר קצת בלילה ולפעמים ישן עם פה פתוח, האם חוש ריח נפגע משקד שלישי?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים