גרון ואוזניים אשמח לתשובה למייל שרשמתי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/10/2018 | 23:25 | מאת: מיטל

היי הבת שלי בת 3יצאה עכשיו מרופאה במרם וטענה שלילדה יש דלקת אוזניים והיא צריכה אנטיביוטיקה . וגם שיש לה חירחורים... כי היא עם שיעול כבר שבועיים ונתתי חה הרבליס ולא עוזר... האם עלי לחשוש מדלקת ריאות?? כח הרןפאה אמרה שלא אני לא כל כך סומכת עליה

תמיד אפשר ללכת לבדיקה חוזרת . שיעול וחרחורים בד"כ לא גורמים לדלקת ריאות . אך בדיקה חוזרת של רופא הילדים רצויה במיוחד עם חום נמשך או שיש החמרה נשימתית למרות הטיפול האנטיביוטי והזמן

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים