דלקת אוזניים לאחר ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/09/2018 | 08:12 | מאת: מור

ביתי בת ה3 עברה לפני כחודשיים ניתוח כפתורים ופוליפים. היום התעוררה עם שעווה צמיגית באוזניים ומזה מס ימים מקוררת עם נזלת ירוקה. האם יתכנו דלקות אוזניים לאחר ניתוח כפתורים ? והאם זה מצביע על כך שיכל להיות שהכפתורים יצאו ויש צורך בפרוצדורה נוספת להחזרתם בשנית?

בוודאי שיתכנו דלקות אוזניים לעיתים אפילו יותר מאשר לפני הניתוח. הביטוי של דלקות לאחר כפתורים הוא הפרשה סמיכה מוגלתית ופחות כאבים וחום (אשר אופייניים לדלקות לפני ניתוח).

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים