בעיית מים באוזן וקימה לאחר שינה ארוכה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/08/2018 | 10:29 | מאת: אלעד

הילד שלנו סובל ממים באוזן והוצע לנו לבצע ניתוח כפתורים( נעשה) יש לי שאלה בעניין הקימה בבוקר. זה ילד די רגוע ונינוח ומאוד פעיל ועצמאי. אך בבוקר ובייחוד אחרי שינה ארוכה הוא קם מאוד הפוך ועצבני עד שהוא שותה בקבוק. שאלתי היא האם זה יכול להיות בגלל הפרשי הלחץ באוזן שמשתנים עם השכיבה והקימה וגורמים לכאב/ שמיעה לא טובה או בלבול בשל המים באוזניים

19/08/2018 | 14:42 | מאת: אלעד

זה תינוק בן שנה וחצי

19/08/2018 | 21:23 | מאת: אלעד

שחכתי לציין שבגיל שנה התפתח לילד מסטואידיטיס היינו מאושפזים שבוע

הפרשי הלחץ לא משתנים בתנוחה ואין קשר לשכיבה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים