שימוש באירפופר אחרי כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/08/2018 | 10:30 | מאת: טליה

שלום רב. בני בן 3.5 עבר לפני שנה כפתורים בעקבות נוזלים ושמיעה לקויה. מאז ניכרת הטבה משמעותית בשמיעה ובדיבור. לאחרונה סבל מדלקות אזניים ובביקור אצל א.א.ג. ראה את הכפתורים בתעלה ושלף אותם ואמר שהנקבים בעור התוף נסגרו. והוסיף ואמר שיש נוזלים באוזן אחת. איך ניתן להמנע מניתוח נוסף? האם ניתן להשתמש במכשיר האירפופר? האם יעיל?

שלום מאד לא סביר שניתוח רצוי כעת. מדובר על נוזל באוזן אחד בלבד ולא ברור מה מצב השמיעה. בהנחה שהנוזלים הנ"ל היא תוצר של דלקת לאחרונה סבירות גבוה שיחלפו לבד. במדיה ועדיין נותרו באוזן לאחר מספר שבועות יש מקום לבדיקת שמיעה. איירפופר מצריך שיתוף פעולה של הילד ובגיל 3.5 זה עדיין די בעייתי. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים