סטרפטוקוק A תינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/07/2018 | 10:28 | מאת: דיאנה

שלום, בעקבות דלקות גרון חוזרות אצלי, התבקשנו לבצע משטח גרון לכל המשפחה כולל לילדים. לתינוק בן ה-5חודשים יצא משטח חיובי של סטרפטוקוק A!! הבנתי שזה ממש נדיר ומלכתחילה לא כ"כ רצו לקחת לו בכלל. הוא לא מראה תסמינים שכואב ו משהו, תינוק חייכן ורגוע. הייתכן שהוא אכן נשא ומדביק אותי כל פעם? בנוסף- מניקה- האם יש קשר?

שלום רב לילד המשטח הזה אינו בעייתי. לגבייך כנראה שגם לא . סבירות להדבקה שלך קיימת אך אינה גבוה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים