דימומים מהאף אצל בת חמש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/06/2018 | 21:53 | מאת: שונית

שלום רב תודה על המענה מראש ביתי מגיל שנתיים לערך סובלת מדימומים מהאף ביצעתי מס בדיקות דם גם דרך המטולוג הכל תקין היא סובלת מדימומים לעיתים קרובות היינו גם אצל מומחה אאג שאומר נימים שמתפוצצים אני חוששת שאולי מדובר בבעיה יותר רצינית האם יש בדיקות נוספות שעלי לבצע עשינו ספירת דם ובדיקה לקרישיות תודה מאוד מודאגת

שלום רב בד"כ אין צורך בבדיקות נוספות. דמם מהאף נפוץ מאד בילדים והורא לרוב אינו מסוכן רק מהווה אי נוחות. במידה ויש דמם ניכר ומקור הדמם לא נראה בבדיקה הרגילה של האף יש מקום לבדיקה אנדוסקופית של האף אך לא נראה שזה המצב אצל ילדתך דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים