סטרפטוקוק a חוזר והדבקה ילדה בת 11 - נשאות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/06/2018 | 07:51 | מאת: דניאל

שלום רב ד״ר ותודה על התשובה ביתי נשאית לסטרפטוקוק a איזו אנטיביוטיקה אתה ממליץ ליטול למשך חודש? היא שוקלת 38 קג ואיזה טיפול פרביוטיקה מומלץ לדעתך? היא לא סובלת אבל מדביקה את אח שלה פעם שישית השנה תודה רבה רבה

שלום הנשאות בנשאות בעייתי. צריך להיות ממושך כחודש בד"כ באוגמנטין או קלנדמיצין (סוגי האנטיביוטיקות). גם זה לא מבטיח מיגור הנשאות . לחלופין ניתן לנסות ביו בלייס פרוביוטיקה מיוחדת לדלקות גרון ובחלק מהמקרים יכול לעזור גם ללא נטילת אנטיביוטיקה. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים