חרחורים באף לילד בן חודש וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/04/2018 | 22:05 | מאת: יוסי

בני בן 40 יום חודש בדיוק יש לו חרחורים מהאף היינו אצל אף אוזן גרון הוא בדק אוזניים ואת האף הכל בסדר היינו אצל רופאת משפחה שללה לנו חרחורים מהריאות ברוך השם ... פניתי אלייך דתייעץ לי מה לעשות והאם זה יעבור מעצמו תודה

שלום ראשית רצוי בעקבות הבדיקה להגיע להבנה האם החרחורים הם מהאף או מדרכי נשימה תחתונות יותר. טיפול ראשוני הוא מי מלח לאף. במידה והילד ישן היטב ועולה במשקל אזי ההפרעה כנראה קלה. לעיתים קרובות חל שיפור עם הזמן. במידה ולא אזי רצוי הערכה של רופא אאג ילדים כולל בדיקה של האף עם סיב אופטי דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים