לאחר ניתוח הסרת שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/03/2018 | 19:41 | מאת: סתוית

בת שנתיים וחצי, עברה אתמול ניתוח הסרת שקד שלישי. מרגע שהתחילה לדבר לאחר הניתוח, נשמע שמשהו לא תקין שם. היא מדברת באופן מאד מאד מאנפף ולא ברור, קשה להבין אותה, וזה כמובן שונה מאד מלפני הניתוח. האם תופעת לוואי מוכרת לנפיחות? יש מה להיות מוטרדת? שכיח?

שלום רב הדיבור משתנה בד"כ לאחר ניתוח לכריתת השקד השלישי. בתחילה השינוי בולט מאד בהמשך יש חזרה מסויימת למצב לפני הניתוח והאנפוף חולף במרבית המקרים תוך מספר שבועות. במדיה וזה לא קורה רצוי הערכה חוזרת של הרופא המנתח דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים