סטרפטקוק חוזר בילדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/01/2018 | 10:32 | מאת: DARLING

1. ילדה בת 8.5 עם דלקות גרון חוזרות. סטרפ חיובי. נשאות גם. מה ניתן לעשות? מניעה? 2. ילד בן 5 עם דלקות גרון חווזרות. סטרפ חיובי. לא נבדקה נשאות. מה ניתן לעשות? מניעה?

שלום נשאים לרוב לא חולים בדלקות חוזרות אלה מדבקים אחרים . למניעה ניתן לבדוק בני משפחה אחרים לגבי נשאות (כאמור הנשאים לא חולים ולא יודע בכלל שנושאים ת החיידק) ומיש חיובי ניתן לנסות לטפל בו. כמו כן שימוש בפרוביוטיקה דוגמת ביו בלייס שמנסה להחליף את הרכב החיידקים בלע דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים