פטריה באוזן של תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/01/2018 | 15:25 | מאת: שיראל אסף

שלום לפני כשבוע הבן שלי בן שנה נבדק אצל רופא א.א.ג עקב גירוד בלתי פוסק באוזן. הרופא אמר כי בגלל השימוש הרב באנטיביוטיקה התפתחה לו פטריה באוזן. הרופא רשם לנו מרשם של טיפות חומצת בור ויטאמד 3טיפות * 3 פעמים ביום למשך שבוע. אתמול היה היה האחרון לטיפול אך הילד ממשיך לגרד את האוזן. ( אין כאב רק גירוד). כשהסתכלתי על האוזן שלו עם פנס מהנייד ניתן לראות גבעות קטנות בצבע לבן בתעלה החיצונית. נראה שהפטריה החמירה ולא השתפרה מהטיפול. מה ניתן לעשות? האם שימוש במי חמצן יכול לעזור? אציין כי פנינו אתמול דרך הטלפון לרופא ילדים והוא נתן לנו מרשם נוסף לחומצת בור. - יש טעם להמשיך ולהשתמש?

שלום קשה לתת המלצות מבלי לבדוק את הילד. רצוי לפנות לבדיקה חוזרת של רופא אאג דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים