גירוי בנחיריים בילדה בת שנתיים ו4 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/01/2018 | 22:17 | מאת: שני

. שלום.לאחרונה , בשבועיים האחרונים, ביתי בת השנתיים ו4 חודשים נוגעת באף בממוצע כל 2 דקות ומחטטת כאילו משהו מפריע לה. היא מגרדת את הנחיריים מבפנים. ניסיתי להתעלם מהתופעה אבל זה נראה שמדןבר בגירוי רציני כי היא לא מצליחה לשלוט בזה פשוט היד בתוך הנחיריים כל הזמן. אולי יש לה גירוי? אלרגיה? ביצי תולעים? לפני שובעיים גידלנו חילזון גשם בבית ויצא ממנו ריר ואז היא נגעה באף...יכול להיות שיש משהו מסוכן בריר הזה? לא יודעת כבר מה לחשוב . זה ממש מטריד. תודה

רצוי לפנות תחילה לרופא ילדים יתכן יש גירוי ערי םתע אלרגי או אחרת משחה בד"כ יכולה לעזור במידה ואין שיפור רצוי להגיע לרופא אאג דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים