שאיפה של גרגר אורז מבושל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/01/2018 | 16:14 | מאת: מיכל

שלום רב, ביתי בת 1.10 שנים. אתמול אובחנה על ידי רופאה כסובלת מדלקת בסימפונות ומטופלת באנטיביוטיקה ובאינהלציות. היום נזכרתי שלפני כמה ימים היה נדמה לי שראיתי בנחיר שלה גרגר אורז מבושל ששאפה אותו. השאלה היא האם יכול להיות שאותן תופעות הלוואי שאובחנו כדלקת בסימפונות יכולות למעשה להיגרם מאותו גרגר אורז? תודה רבה!

שלום מיכל יתכן אך הסבירות אינה גבוה. אם הממצאים בהאזנה לריאות שונים בין הצדדים זה מעלה את החשד. בכל מקרה חשוב מעקב של רופא ילדים במדיה ואין שיפור תחת הטיפול שמקבלת או שהתלונות נמשכות לאורך זמן רצוי גם הערכה של רופא ריאות ילדים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים