דלקת אוזנים חוזרת אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/12/2017 | 20:11 | מאת: בתיה

בני בן 10 חודשים, לפני שבועים היה עם חום ולאחר מספר ימים יצאה הפרשה דלקתית מהאוזן, הוא טופל באנטיביוטיקה וכן בטיפול אוזנים,ההפרשה נפסקה אחרי יומים אך הטיפול באנטיביוטיקה נמשך 10 ימים, בדיקת רופא הראתה כי החור שהיה נסגר, לפני 3 ימים סיימנו את האנטיביוטיקה. והיום שוב יצאה הפרשה דלקתית מאותה אוזן, הפעם ללא חום, אנחנו מנקים את האוזן ומטפלים בטיפות אוזנים. ...האם צריך לראות שוב רופא אם אין חום?

בהחלט רצוי לראות רופא ילדים . הטיפול שנלקח כעת סביר מאד אך חשובה גם הבדיקה הרפואית לודוי התקינות דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים