האם חובה ליטול אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/12/2017 | 22:16 | מאת: נעמה

שלום בני בן עשר בקרוב יצא לו במשטח גרון Streptolysin 0 (ASLT) Ab עם ערך 268 המקסימום הוא 150 האם חובה ליטול אנטביוטיקה יש לציין שאין חום ואין כאב גרון שבוע שעבר היה חום במשך יום של 38 מעלות והיו גם כאבי ראש וגם הזיות וגם במשך יום ראה חפצים גדלים ופתאום קטנים אבל השבוע ממש בסדר ואין הזיות ובעיות ראיה האם חובה ליטול אנטביוטיקה תודה מראש

שלום רמות אנטיסטרפטוליזין נמדדות בדם ולא במשטח ואין לתוצאות שלהם קשר לזיהום חריף. יותר תמיכה האם יש דלקות לע חיידקיות חוזרות או מצב ש נשאות (ערך 250 בהחלט מתאים לנשאות) בהחלטה האפ לתת טיפול אנטיביןטי מתייחסים תסמינים הקלינים ולמשטח גרון. במידה וחיובי בעת תתסמינים אנטיביוטיקה בהחלט רצויה דר גורדין

19/12/2017 | 00:24 | מאת: המשך

שלום יצאה הבדיקה א לבני בן התשע שתי תוצאות? Streptolysin 0 (ASLT) Ab עם ערך 268 המקסימום הוא 150 וגם יצא STREP A חיובי אז זה אומר שבוודאות יש חיידק ובוודאות לתת אנטיביוטיקה וזה לא יכול לעבור לבד למרות שהגרון לא אדום?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים