בת שנה עם נזלות ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/12/2017 | 18:50 | מאת: מיה

בת שנה וחודש עם נזלת שלא מפסיק עשינו רנטגן: קיימת התעבות של הרקמות הרכות בדופן האחורי של חלל הנזופרינקס יכול להתאים להגדלה של הרקמה האדנואידית עמודת האוויר בנזופארינקס מוצרת במידה קלה

נזלת שכיחה מאד בילדים בגיל זה בודאי בחורף. שקד שלישי תורם אך אינו הסיבה הבלעדית . בשלב ראשון מנסים טיפול תרופתי - יש מגוון טיפולים. כמו כן ניתן לנסות טיפול אלטרנטיבי. במקרים ממושכים שמפריעים לאיכות החיים של הילד- בעיקר הפרעה בשינה והפרעה באכילה קיימת אופציה ניתוחית דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים