צמר גפן באוזן - רופא לא ראה דבר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/11/2017 | 14:26 | מאת: אוזן

לפני שבועיים ניקיתי את האוזן במקלון (למדתי לא לעשות את זה יותר!) וצמר הגפן נתקע לי בתוך האוזן. בימים האחרונים התחלתי להרגיש כאבים באותה אוזן. רופא אף אוזן גרון הסתכל באוזן ואמר שאין שם כלום ושזה כנראה יצא בלי ששמתי לב. האם זה הגיוני? אם כן, יכול להיות שהכאבים שאני מרגישה הם פסיכולוגיים בלבד?

כאבים יכולים להגרם מדברים מרובים . בדיקת הרופא שללה גוף זר או תהליך זיהומי ניכר . במידה והכאבים ימשכו ידרשו בדיקות נוספות דר גורדין

11/07/2019 | 19:52 | מאת: Helpp

תגיד אחי, הסתדרת בסוף? מה קרה איתך

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים