בדיקת ברה לא תקינה רוצה חוות דעת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/09/2017 | 20:52 | מאת: ריקי

יש לי תינוקת בת חודש וחתי ובדיקות סינון שמיעה יצאו לא תקינות וגם בדיקת ברה לא תקינה האם הבדיקה מדוייקת בגיל הזה?

שלום רב בדיקת BERA אבחנתית מדויקת למדי לגיל אין ממש השפעה על התוצאות. הבדיקה נעשית בשינה טבעית או טשטש ואינה צריכה כל שיתוף פעולה לכן לגיל אין ממש חשיבות רצוי לפנות לרופא אאג עם תוצאות הבדיקה . דר גורדין

15/09/2017 | 07:54 | מאת: ריקי

האם יש מצב שפשוט עדיין המערכת שמיעתית שלה לא בשלה מספיק?או שיש באמת ליקוי בשמיעה

זה אפשרי אך לא שכיח. בדיקות BERA מדויקות לרוב כבר בגיל הצעיר ביותר

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים