רפאפן לדלקת גרון לבת 4 שנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/06/2017 | 07:59 | מאת: תמר

לבת שלי בת 4 יש דלקת גרון והרופא הביא לה רפאפן. היא יורקת את זה, מעיפה לי את הכפית/מזרק ומסרבת לקחת (ממש מלחמה)... יש תחליף לתרופה? חשבתי לשים לה את זה בפטל או משהו בסגנון.. אפשר? אין לי מושג כמה נכנס לה וכמה היא הוציאה... והיא עקשנית כל זמן כשצריך תרופה כזו או אחרת... אתמול בלילה היה לה חום של 39.4 כך שאני מפחדת שאני מפספסת פה את התרופה.. אודה לתשובה

ראשית רצוי להתייעץ עם רופא הילדים דווקא לרפאפן טעם סביר מאד. ניתן לנסות מוקסיפן גם כן טעם סביר . דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים