שקע בעור התוף לאחר ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/05/2017 | 10:46 | מאת: ליטל

שלום, ביתי כיום בת שש, עברה ניתוח כפתורים לפני שנתיים, כפתור אחד נשאר עד היום והכפתור השני נפל טרם עת מה שהוביל להצטברות נוזלים וצניחת עור התוף. כיום מועמדת לניתוח כפתורים נוסף. במקביל אני מייבשת לה את הנוזלים ע"י צמחים לרפואה משלימה. האם הניתוח הינו חובה? האם השקע יכול להסתדר עם גדילת האוזן? מה יכול להרים את עור התוף? אציין כי ביתי שומעת מצויין!! אשמח למענה תודה

שלום הניתוח בודאי שאינו חובה במיוחד לאור זאת שהשמיעה תקינה. השקע יכול להשתפר , להשאר יציב או להחמיר. חשוב מאד מעקב לעיתים השקע הופך לבלתי הפיך ואז גם ניתוח כפתורים כבר לא עוזר. בדרגות הקלות הטיפול יכול להיות מעקב, ניתוח כפתורים או שימוש באיירפופר דר גורדין

24/05/2017 | 00:02 | מאת: ליטל

האם ניפוח בלונים עוזר? עבור הרמת עור התוף?? אודה לתגובתך

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים