צינון ממושך ילד בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/04/2017 | 09:47 | מאת: לירז

שלום, בני בן 7 חודשים ומזה חודש סובל מאף סתום שגורם לו לנחור בלילות ושיעול קל. אנחנו מטפלים בו עם טיפות מי מלח לתינוקות אך ללא הועיל. רופאת הילדים שלו רשמה לו את התרופה "סטרודקס" פעמיים ביום. אנחנו מתלבטים לגביה מכיוון שמכילה סטרואידים. האם הכרחי? הגיוני שצינון ימשך זמן רב כל כך? יש בדיקות נוספות שמומלץ לעשות?

שלום הטיפול אינו הכרחי אך בהחלט אפשרי. תלוי במידת האי נוחות וסבל של הילד. הגיוני כן ניתן לבצע בדיקה אצל רופא אאג כולל בדיקה סיבאופטית של האף . דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים