כאבי אוזן ימין וחניכיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/03/2017 | 15:13 | מאת: נוי

שלוןם רב ביתי בת 8 שנים ילדה בריאה מיום שישי שעבר התלוננה שאוזן ימין כואבת לה ועבר לה ביום שני שוב התלוננה הלכתי לרופא ילדים ולא ראה כלום אמר שהאוזניים נקיות בכל זאת למחרת הלכתי לאף אוזן גרון בדקה ואמרה שיש ממש דלקת קטנה נתנה טיפות דזורן ומשחת דיפרוסליק יש לציין שנועה היתה מנוזלת גם וגם מחטטת באוזן ויש לה שם יובש מאז הטיפות מיןם שלישי לא התלוננה והיום שוב התלוננה שכאב לה בבית ספר ועבר לה ממה זה יכול להיות הכאבים האלה והיא תחת טיפול אודה לתשובה

שלום קשה לתת הערכה ללא בדיקה. יש להישמע להמלצות רופא שבדק אותה. במידה ועדיין תלונות בדיקה חוזרת דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים