זילוף אלכוהול 70% לטיפול בדלקת כשעור התוף נקוב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/03/2017 | 20:49 | מאת: אמא דואגת

בתי בת 1.8. סובלת מדלקת באוזן שיצאה דרך עור התוף. נאמר לנו לזלפ מי חמצן כדי לחטאאת המקום. ושמענו גם עצה לזלף טיפה אלכוהול לטיפול בדלקת עד שתעבור. בינתיים ניסינו רק מי חמצן, אבל זה לא נגמר ועבר שבוע מאז. השאלה היא האם זה באמת בסדר לזלף אלכוהול כשעור התוף נקוב. והאם זה לא עלול לעשות כוויה בעור התוף. בתודה מראש

שלום מאד לא רצוי להשתמש באלכוהול 70% באוזן עם נקב. במקרים כאלה טיפות אנטיביוטיות דוגמת צילוקסן יהיו הפתרון

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים