ניתוח צנתור לאוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/03/2017 | 18:48 | מאת: מור

שלום, בני בן 4.5 כבר עבר פעמיים ניתוח כפתורים. לאחרונה הכפתורים יצאו אחרי שנה וחצי והנוזלים חזרו. הבנתי שיש אופציה לניתוח כפתורים קבועים ולאחרונה שמעתי גם על צינתור באוזניים. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם , סיכונים וסיכויי הצלחה. תודה.

שלום אין כפתורים קבועים כן יש כפתורים שנפלטים אחרי זמן ממושך יותר . לגבי הצנתור עדיין בשלבים התחלתיים בעולם וגם בישראל רק ניצנים ראשונים כעת רק במבוגרים ולא מיועד לילדים יתכן ובעתיד יכנס גם לשימוש בטיפול בילדים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים