נוזלים באוזניים לאחר בדיקת רופא

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/03/2017 | 15:38 | מאת: דליה

נכדתי בת שנתיים רופא משפחה/תינוקות בדק אותה ואמר שיש לה נוזלים באוזניים ועלינו להוציא לה את המוצץ , האם יש קשר בין הדברים , גם אמר שבעוד כחצי שנה נבוא לבדיקה חוזרת ואם יהיו עדיין נוזלים תועבר לא.א.גרון לבדיקה

שלום נוזלים באוזניים שכיחים מאד בגיל זה במיוחד בחורף. רצוי לעשות הערכה חוזרת בעוד 3 חודשים ומידה ועדיין שם לעשות בדיקת שמיעה. הקשר למוצץ קיים אך רופף ובעיקר בנושא של דלקות אוזניים חוזרות דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים