שאלה לרופא לפני חודש דלקת גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/02/2017 | 13:29 | מאת: פני

היי בתי בת 4 לפני חודש היה לה דלקת בגרון משטח גרון חזר חיובי אתמול שוב פעם חום גבוה ובבדיקה אצל הרופא היום שוב פעם דלקת ונשלח למשטח גרון והרופאה אמר שאים יצא חיובי לברר למה זה חוזר שאלתי במידה ויצא חיובי מה זה אומר אני בלחץ תסביר לי

עדיין לא ניתן להסיק דבר ולקבוע האם דלקות הלע יחזרו בצורה חוזרת. יתכן רצף של מספר פעמים ואז תקופה ממושכת ללא. לעיתים יש משהו בבית או בגן שנשא את החיידק ונוטה להדביק אחרים. כעת לחכות למשטח העדכני במידה וחיובי לתת שוב טיפול אנטיביוטי דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים