דלקות אוזניים חוזרות לתינוקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/01/2017 | 06:54 | מאת: גלית

שלום, ביתי בת 11.6 חודשים, מספטמבר נמצאת בפעוטון ומאז התחילו דלקות אוזניים לפחות פעם בחודש, בכל פעם קיבלה אנטיביוטיקה וטיפות אוזניים. נבדקה אתמול ע"י רופא אף אוזן גרון שהמליץ להפסיק עם התרופות ולהוציא אותה מהגן למשך חודש בטענה שהיא סוחבת את הדלקת מספטמבר ושהדלקת חוזרת בגלל הנזלת, ושהיא כל הזמן נדבקת ורק כך היא תתחזק וייעלמו לה הנוזלים מהאוזן.במידה ולא יעזור המליץ על ניתוח כפתורים. אשמח לקבל חוות דעת נוספת.תודה

שלום לשהייה בגן יש השפעה ניכרת על תדירות הדלקות . מאידך הוצאה מהגן זה צעד משמעותי . חורף במיוחד החורף הראשון בגן קשה מבחינת תדירות דלקות האוזניים הצפי לשיפור בחודשי הקיץ ונדרשת סבלות. אין מה למהר לניתוח דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים