כאבים שונים אצל בת 5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/01/2017 | 00:18 | מאת: מיקה

שלום ד"ר. אני קצת מודאגת מבתי בת ה-5. מזה 3 חודשים מתלוננת על כאבים באוזן שמאל שבאים והולכים וכן מכאבי ראש שגם באים והולכים. בבדיקת א.אג לא נמצא דבר באוזן למעט שעווה שהוצאה. עין שמאל דומעת גם ללא סיבה מפעם לפעם. לפני שבוע החלה להתלונן על כאב באותה אוזן והפעם הכאב היה מאד חזק. היה חום למשך כמה ימים סביבות ה38.5 , עייפות, אי סבילות לקור וכאבים ברגל שמאל שנעלמו וחזרו היום שוב. בנוסף, החלה היום להתלונן על כאב בגרון ובבדיקת רופאה הגרון נראה תקין לחלוטין. בדיקת ספירת דם יצאה תקינה למרות שהברזל נמצא בטווח הוא על הגבול התחתון (11.5) אך רופאת הילדים גם מזה לא התרגשה. הילדה עייפה מהרגיל, ניראת חיוורת ומצב רוחה קצת ירוד.. רופאת הילדים לא מצאה חשד למשהו מסויים ואני נותרתי ללא כיוון וללא יכולת לעזור לה. על מה יכולים להעיד אוסף תסמינים אלו?התלונות הן שונות ומשונות ואני לא מצליחה להבין את הכיוון. אני מודאגת כיוון שכבר 3 חודשים היא עם מיחושים שונים וכבר התחלתי לדאוג שמדובר בסרטן ל"ע. בעיקר מדאיג אותי הכאב ברגל שמאל שבא והולך...

שלום קשה לקשר בין כל התלונות אך עקב משך הזמן הרב ועקביות התלונות רצוי להמשיך הברור. הכתובת הראשונה לכך היא רופאת הילדים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים