ילדה בת 4 נשאית סטרפטוקוקוס a

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/01/2017 | 18:02 | מאת: אייל

מה המקור והסיבה שגורמים לילדה בת 4 להיות נשאית ומה הטיפול למניעה? תודה על תשובתך .

שלום איך נעשים נשאים לא ברור. בכל מקרה החיידק הופך להיות חלק מהפלורה של הגרון וקשה מאד להפטר ממנו. הנשאים לא חולים בדלקות גרון כלל אך יכולים להדביק אחרים. כאשר יש בעיה של הדבקה של הסביבה ניתן לנסות טיפול אנטיביוטי ממושך רחב טווח (אוגמנטין ) אך גם זה לא מבטיח מיגור נשאות . שימוש בפרוביוטיקה שמחלפיה את הפלורה גם אפשרי דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים