דלקת אוזניים שמתנקזת החוצה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/12/2016 | 08:27 | מאת: אמא

פעם שניה בחודש האחרון שיש לבת שלי הפרשות דלקתיות באוזן שמתנקזות החוצה. התחלתי לטפל במי חמצן וכמה פעמים טיפטפתי אח"כ טיפות סילוקסן אך הפסקתי עם הטיפות כי היה נראה לי שבעקבות זה הדלקת מתגברת ולא מפסיקה כפי שקורה כשאני לא מטפטפת לה. האם יש מקום לחשוש לזה שאכן הטיפות מגבירות את הדלקת? ועוד שאלה :כמה זמן אפשר לטפל במי חמצן ע"מ שלא יביא נזק?

טיפות הצילוקסן רק יעזרו בזיהום ולא יגרמו לכל נזק. דלקת שכזאת גם יכולה לעבור לבד. לגבי מי חמצן רצוי להשתמש רק כאשר הפרשה מוגלתית מרובה כאשר פוחת להפסיק דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים