אני אמא לראשונה והתינוקת שלי צרודה, אני דואגת לה ורוצה לדעת מה לעשות לגביי...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/12/2016 | 22:16 | מאת: רעיה (פורת) בראון

ערב טוב, הבת שלי בת חודשיים ושבוע, אתמול בערב שמתי לב שהיא מעט צרודה והיום כשמלמלה או צרחה, שמעתי שהצרידות מעט התחזקה. אין שיעול, אין נזלת, אין חיכוכים בגרון. מתעטשת מידי פעם. היא צורחת דיי הרבה - כל פעם שהיא לא על הידיים (היא כמעט תמיד על הידיים). ממה הצרידות יכולה לנבוע? האם לגשת לבדוק או לתת לזה עוד יום יומיים לראות אם עובר? תודה מראש וחג שמח.

כאשר מדובר על צרדיות של מספר ימים זה בהחלט סביר וקשור לרוב למחלה חריפ]ה שתחלוף. במידה והצרידות נמשכת שבועות וחודשים רצוי לבצע הערכה אצל רופא אאג דר גודרין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים