הריון ראשון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

04/10/2001 | 18:45 | מאת: קרן

שלום לכולם! אני בדיוק אתמול גיליתי שאני בהריון וזו הפעם הראשונה שלי, הייתי מעוניינת בכיוון ומעט ייעוץ לגבי מה צריך לעשות כעת? תודה קרן

05/10/2001 | 10:03 | מאת: דפנה

הי קרן, קודם כל, מזל-טוב!!! אם לא עשית עדיין בדיקת דם לוידוא ההריון- עכשיו זה הזמן! בעיקרון, עלייך להגיע לבדיקת אולטרהסאונד אצל רופאך עד שבוע 7 ע"מ לוודא קיום ההריון ע"י ראיית דופק עוברי. אם אינך נוטלת חומצה פולית, אז תתחילי- בכל בית- מרקחת אפשר לקנות ללא מרשם רופא. רופאך כבר יסביר לך לגביי המשך הדרך... בהצלחה!

14/10/2001 | 07:53 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

אני מסכים עם התשובה שקיבלת.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה