גודל העובר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

18/10/2001 | 06:16 | מאת: דנה

שלום, בשבוע שש + 5 ימים נצפה עובר המתאים בגודלו לשבוע שש + 3 ימים, העובר נראה בתוך שק הריון. לא נצפה עדיין דופק. האם קיים סיכוי שההריון ימשיך להתפתח באופן תקין? כמו כן, מהו שק חלמון וקוטב עוברי וכיצד מבחינים בהם? מתי צפוי להופיע דופק? תודה.

18/10/2001 | 07:06 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

אין כל משמעות פער בן יומיים יש לחזור על הבדיקה עוד שבוע במידה ושק החלמון תקין בגודלו יש לשער שההריון תקין אף הוא. שק החלמון הינו האיבר העוברי הראשון להתפתח ממנו נוצרות כדוריות הדם. קוטב עוברי = רקמת עובר

18/10/2001 | 07:10 | מאת: דנה

האם נורמלי?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה