תוצאות סקירה "שליש שני"

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

15/10/2001 | 18:18 | מאת: שרון

בסריקת מערכות - "שליש שני" שעברתי, בשבוע 22+4 לפי וסת אחרונה, נמצאו: קוטר ביפריאטלי מתאים ל- 23+3 שבועות. היקף ראש מתאים ל- 22+1 שבועות. אורך הפמור מתאים ל- 23+2. היקף הבטן מתאים ל- 22+5 שבועות. סה"כ העובר מתאים ל- 23+0 שבועות. משקל משוער 560 גרם. שאר האיברים האנטומיים תקינים וכן כמות המים. האם יש משמעות להבדלים בגיל האיברים לפי מס' השבועות? האם אלו תוצאות נורמטיביות, או שמא עלי לדאוג?

16/10/2001 | 07:36 | מאת: המישהי הותיקה

הכל במסגרת סטיית התקן הסבירה שהיא עד שבועיים מעלה מטה, כלומר הכל תקין

16/10/2001 | 20:52 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

אין כל משמעות

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה