מזל טוב ל"הולדת הפורום"

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

01/10/2001 | 22:49 | מאת: אריאל

שלום רב אני מברך ומאחל המון הצלחה ושיתוף ולמידה בפורום החדש הזה ולך הדוקטור מי יתן ותזכה להרבה שנים של עשייה ותרומה לציבור.

02/10/2001 | 22:55 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

תודה רבה.

02/10/2001 | 23:21 | מאת: אריאל

אני ואישתי במהלך טיפולי הפרייה{טיפול שני} מהוא הטיפול לאחר החזרת הביציות המחולקות לרחם אשר אתה היית ממליץ? במסגרת בית-חולים בלינסון אישתי קיבלה נרות לנרתיק 3 פעמים ביום של פרוגסטרון. השאלה שלי באה מאחר ואני יודע שקיים מונח של מדיניות של בית-החולים לטפל באופן מסויים.ומאחר ואנחנו לא מבינים בנושא הרבה אזיי מה שנאמר לנו לעשות הינו בחזקת יהרג ולא יעבור. השאלה האם אין טיפול טוב יותר אשר בית החולים לא "מגלה" לנו???? אנו מאוד רוצים כבר הריון.

03/10/2001 | 00:14 | מאת: לוסיה

ברכותיי ל"הולדת" הפורום, מי ייתן ו"הילד" יעזור לכולנו בחוכמתו והכוונתו.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה