אולטרסאונד פלו

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

14/10/2001 | 12:20 | מאת: שלומית

לאחר בדיקת אולטרסאונד אגן קטן נתגלתה אצלי ציסטה בשחלה, והגניקולוג הפנה אותי לאולטרסונד אגן קטן פלו. שאלתי היא מה ההבדל בין אולטרסאונד אגן רגיל וגינלי לביין פלו? תודה מראש

14/10/2001 | 23:10 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

FLOW הינה בדיקה של זרימת הדם בכלי הדם בשחלות זרימה לא תקינה יכולה להצביע על גידול זה ההבדל בין בדיקה רגילה ובדיקה עם FLOW

15/10/2001 | 00:05 | מאת: יעל

זרימה לא תקינה של דם, או חוסר זרימה של דם בציסטה יכולה להצביע גם על תסביב של השחלה. שמחיב ניתוח מידי. (אבל אז יש בדרך כלל כאבים)

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה