בדיקת היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

02/01/2002 | 15:06 | מאת: לאה

שלום ד"ר, מהי בדיקת היסטרוסקופיה ובמה היא כרוכה? תודה, לאה

03/01/2002 | 12:56 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

פני לפורום גינקולוגיה

05/02/2002 | 09:45 | מאת: רעות

אחותי ביצעה את הבדיקה הנ"ל, זו מצלמה שמכניסים דרך הנרתיק והיא בודקת אם אין איזהשהו מימצא ברחם היא סורקת את הרחם. הבדיקה נעשית ללא הרדמה בד"כ והיא לא נוחה אבל לא כואבת , כך לפחות אחותי סיפרה לי. בהצלחה

05/02/2002 | 09:47 | מאת: רעות

אחותי ביצעה את הבדיקה הנ"ל, זו מצלמה שמכניסים דרך הנרתיק והיא בודקת אם אין איזהשהו מימצא ברחם היא סורקת את הרחם. הבדיקה נעשית ללא הרדמה בד"כ והיא לא נוחה אבל לא כואבת , כך לפחות אחותי סיפרה לי. בהצלחה

05/02/2002 | 09:47 | מאת: רעות

אחותי ביצעה את הבדיקה הנ"ל, זו מצלמה שמכניסים דרך הנרתיק והיא בודקת אם אין איזהשהו מימצא ברחם היא סורקת את הרחם. הבדיקה נעשית ללא הרדמה בד"כ והיא לא נוחה אבל לא כואבת , כך לפחות אחותי סיפרה לי. בהצלחה

05/02/2002 | 09:58 | מאת: רעות

אחותי ביצעה את הבדיקה הנ"ל, זו מצלמה שמכניסים דרך הנרתיק והיא בודקת אם אין איזהשהו מימצא ברחם היא סורקת את הרחם. הבדיקה נעשית ללא הרדמה בד"כ והיא לא נוחה אבל לא כואבת , כך לפחות אחותי סיפרה לי. בהצלחה

05/02/2002 | 09:58 | מאת: רעות

אחותי ביצעה את הבדיקה הנ"ל, זו מצלמה שמכניסים דרך הנרתיק והיא בודקת אם אין איזהשהו מימצא ברחם היא סורקת את הרחם. הבדיקה נעשית ללא הרדמה בד"כ והיא לא נוחה אבל לא כואבת , כך לפחות אחותי סיפרה לי. בהצלחה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה