דופק עובר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

27/12/2001 | 14:04 | מאת: הודיה

שלום ד"ר וולמן, אתמול עשיתי לראשונה בדיקת אולטראסאונד ובדיוק סיימתי שבוע שישי להריון. לשמחתי הרבה ניראו בבדיקה שני שקי הריון עם קוטב עוברי, אך לצערי עדיין לא נראה דופק ברור בשני השקים. הרופא המליץ לבצע בדיקה נוספת בעוד שבוע. האם העובדה שלא ניצפה דופק מדאיגה או שממש לא מעיד בשלב זה על כלום? אני לחוצה היות והריון קודם שלי הסתיים בגרידה עקב הפלה נדחית ( הגרידה היתה בשבוע 12 בעוד שבאולטראסאונד העובר התאים לשבוע 9 בערך). אודה על תשובתך, הודיה.

30/12/2001 | 08:15 | מאת: מירי

הודיה יקרה אין לך מה לדאוג, לפעמים רואים דופק רק בשבוע 8 את פשוט צריכה להתאזר בסבלנות ולתת לטבע לעשות את שלו לא ניתן להקדים את המאוחר ואת חייבת להירגע, כי לפנייך עוד 32 שבועות של הריון...

10/01/2002 | 13:22 | מאת: ד"ר יגאל וולמן

שש

30/12/2001 | 12:28 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

למרבית הצער לא נוכל לעזור לך מעבר להנחיית הרופא שאכן נכונה, יש לחזור על הבדיקה לאחר שבוע.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה