אוננות

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

10/11/2001 | 23:45 | מאת: דנה

לפני 10 הייתה לי מערכת יחסים קבועה, עם סקס מצויין, כרגע אין לי מערכת יחסים קבועה ואני לא מפסיקה לאוננן בתדירות גבוהה לדעתי, הגעתי למצב שאני מאוננת כמעט שלש פעמים ביום, שאלתי היא: 1) האם יש סיכוי להתמכרות לאוננות, שבמידה ותהייה לי מערכת יחסים קבועה, אני עדיין אחזור לאונן, 2) איך מפסיקים את התופעה הנ"ל, ד"א לפעמים זה אפילו פוגע לי בעבודה.

11/11/2001 | 09:31 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

עלייך לפנות לסקסולוג

11/11/2001 | 23:44 | מאת: אלון

אומנם אני גבר אבל לדעתי האוננות הינה אחד האמצעים לסיפוק עצמי והפגת מתחים. אני מניסיון אוהב מאוד לאונן ועושה זאת כל יום ואפילו במקומות שיש בהם סיכון להתפס. אונני להנאתך. בטוח ששום נזק לא יגרם. ואם תכירי בחור נחמד שירגש אותך מינית וגם יספק אותך אך תירצי עוד.........? אז תאונני גם מה יש זה יאמר שאת לא אוהבת אותו?????? הסיקי מסכנות ואוננות נעימה.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה