סקירת מוח מכוונת באיכילוב

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

04/12/2016 | 09:41 | מאת: הדר

שלום ד"ר בעקבות ממצא חריג בצ'יפ הגנטי התבקשתי לבצע סקירת מוח מכוונת לעובר בשבוע 32. קיבלתי הפניה לאיכילוב בידיעה ששם יש את הרופאים הטובים ביותר לצורך הבדיקה. לאחרונה שמעתי מבנות נוספות שביצעו את הבדיקה הזו שיכול להיות מצב שאת הבדיקה יבצע רופא מתמחה. האם זה נכון? האם יש באפשרותי לבקש שיבצע את הבדיקה רופא מומחה היות וביקשתי במיוחד טופס 17 מהקופה לצורך מומחים מאיכילוב לביצוע הבדיקה?

שלום, בבית חולים איכילוב, כמו בכל בתי החולים הציבוריים בארץ, עובדים גם מתמחים. ביחידת האולטראסאונד יתכן שאת הבדיקה יתחיל מתמחה אבל לא יהיה מצב בו רופא מומחה של יחידת האולטראסאונד לא יעבור על הבדיקה והוא זה שנותן את התשובה הסופית. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה