אולטראסאונד שבוע 5- האם תקין?

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

11/11/2016 | 15:48 | מאת: יעל

שלום, בת 36, אחרי 2 הריונות מחוץ לרחם. האחרון לפני חודש. מחזור אחרון ב 6.10. ביטא ב 3.11 הייתה 188. ביטא ב 6.11 עלתה ל 1222. אין דימומים ברוך השם. אולטראסאונד מהיום בשל כאבים קלים בבטן תחתונה שבוע 5 פלוס יום נצפה שק הריון קטן תוך רחמי ללא שק חלמון או עובר. לא נצפה נוזל חופשי באגן. הרופא אמר שהכל נראה לו תקין ושיש לחזור עוד שבוע. האם הממצאים תואמים לשבוע 5 פלוס יום? האם זה אכן מרגיע ולא מחשיד שוב להריון מחוץ לרחם? אודה לדעתך

שלום, בשבוע 5 צריך לראות בדר"כ שק חלמון, אבל במקרה שביוץ היה יומם יומיים מאוחר יותר יתכן ועדיין לא יודגם שק החלמון. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה