אחרי 2 הריונות מחוץ לרחם

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

03/10/2016 | 14:18 | מאת: הילה

שלום, בת 35. בחצי השנה האחרונה היו לי 2 הריונות מחוץ לרחם בחצוצרה השמאלית. הראשון נספג לבד ללא התערבות רפואית והשני עברתי כריתה של החצוצרה בלפרוסקופיה.בניתוח ראו את החצוצרה השניה ואישרו שהיא תקינה. מה הסיכוי שלי להריון טבעי תקין? כמה זמן אחרי כריתת החצוצרה אני אמורה לקבל מחזור? אודה לכל מידע בנושא תודה רבה

שלום, אם החצוצרה השניה תקינה הסיכוי שלך להרות לא נמוך בהרבה מאשר אשה עם שתי חצוצרות תקינות. הוסת יופיע כעבור 3-6 שבועות מהריתת החצוצרה. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה