בירור ערכי בטא גבוהים בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/09/2016 | 20:12 | מאת: שרה

שלום הווסת האחרונה שלי הייתה ב5 ליולי אני מתאפיינת בטווח רחב מאוד בין המחזורים בבדיקת הריון ראשונה שעשיתי בתאריך 9\4 התוצאה הייתה 11,316 אתמול הייתי אצל הרופא נשים בבדיקת אולטראסאונד וגנילית הוא אמר שהוא רואה שק הריון ושק חלמון והסתפק האם ישנו עובר, הוא הפנה אותי לבדיקת דם נוספת היום שבה התוצאה הייתה 68,734 הייתי שמחה לדעת האם הערכים תקינים כי איך שבהנתי מקריאה ברשת הם די גבוהים לתחילת הריון כפי שנצפה אצל הרופא תודה רבה ולילה טוב!

שלום, ערכי הבטא מוכפלים בתחילת ההריון כל שבועיים, ויכולות להיות סטיות. אני ממליץ לחזור על בדיקת האולטראסאונד כעבור שבוע על מנת לודא התפתחות העובר בתוך השק. בברכה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה