אומפלוצל

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

01/08/2016 | 13:13 | מאת: תהילה

היי בת 32, הריון רביעי, 3 לידות וילדים בריאים (פרט לiugr בלידה בשניים מהם) שבוע 15 3 אחרי סקירה מורחבת ראו חשד לאומפלוצל בגודל של 7/4 ממ (מסר כי בגלל המיקום של חבל הטבור הוא רק חושד) זימן אותי לסקירה נוספת ביום שני לצערי לא כל כך הבנתי את ההשלכות של זה במידה וזה אכן זה האם אפשר לקבל הסבר קצר?

שלום, אופלוצל קטן , אם הוא ממצא בודד, אינו מהווה בדר"כ בעיה וניתן לתיקון. אומפלוצל קשור לעיתים בבעיה כרומוזומלית ולכן יש המלצה לבצע דיקור מי שפיר. בברכה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה