כתמים חומים

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

31/07/2016 | 16:39 | מאת: מירית

ד"ר יוסי היקר, מצטערת שאני רושמת הודעה זו כאן, פשוט אתה היחיד שמתמיד ועונה לשאלות שלי. חייבת תשובה, אני בשבוע 6 5 (כמעט שבוע 7) אתמול חוויתי אורגזמה, לא מחדירה ולא קיימתי יחסי מין מלאים אלא עם היד בלבד ורק באופן חיצוני ולא עם חדירת אצבעות. כשעתיים לאחר מכן, התחילו לי הפרשות חומות לא ברור מדוע, אך לא דימום. האם עליי להיות לחוצה או שזה טבעי? שוב מדגישה שלא הייתה חדירה בשום צורה

שלום אני לא מוצא קשר בין שני הדברים ואני מציע לפנות לבדיקת גינקולוג. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה