הריון צעיר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

07/06/2016 | 16:15 | מאת: מרים

שלום אני בשבוע 6 ו4 ימים ולפני שבוע עשיתי בדיקת אולטרסאונד ולא ראו שק ובבדיקות דם ראו שאני בהריון צעיר ואני ממש בלחץ הרופא אמר לחזור אחרי 14 יום רציתי לדעת אם זה בסדר שלא ראו כלום עדין

שלום רב, אם לא ידוע לך יום הביוץ, יש סיכוי סביר שההריון פשוט צעיר יותר בגלל ביוץ מאוחר ולכן יש באמת צורך לחזור על הבדיקה מאוחר יותר. אם בבדיקה החוזרת ההריון מתפתח כראוי - אז אפשר להיות בטוחים שההריון צעיר יותר ומתפתח כרגיל. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה