גלולות זואלי אי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

01/06/2016 | 16:49 | מאת: ורוניקה

שלום דר יוסי, התחלתי מלפני חודש וחצי להשתמש בגלולות בשם זואלי סיימתי את החפיסה ועדין לא קיבלתי מחזור. חייבת לציין שהמחזור שלי סדיר ואף פעם לא איחר או לא הגיעה. קיימתי יחסי מין עם בן זוגי שבוע לאחר תחילת הלקיחה. התחלתי לקחת את הגלולות שהרופא נשים הביא לי ביום השלישי למחזור. האם אני בהריון? או שיש בעיה כולשהי?

שלום, זה לא בדיוק הפורום המתאים. זה פורום הדם באולטראסאונד נשים ויולדות. כל מקרה על מנת לדעת אם את בהריון - עלייך לבצע בדיקת הריון. קורה שאין דימום בסיום חפיסת גלולות. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה